Just because I'm quiet........... doesn't mean I don't have a lot to say

dinsdag 8 november 2011

TRIN en de wonderen

Gedoe in de media over de genezingen in Birma die zouden hebben plaatsgevonden onder de bezielende leiding van Mattheus van de Steen en Ouweneel. Blinden zouden het gezicht weer hebben teruggekregen. Maar er zijn in den lande ongelovige geesten en die vragen een bewijs. Er schijnt een film van zijn te gemaakt. Je zou dan denken: vertoon die film en het probleem is opgelost. Maar nee, de ongelovige wordt ter verantwoording geroepen met de woorden: “Met wie ben je aan het strijden als je Gods wonderen hardnekkig wilt ontkennen”. Gepubliceerd in ‘Visie’.
Daar heb ik dan zo’n moeite mee! God wordt erbij geroepen om als laatst afsluitend argument dienst te doen. Ik vind dit een drogreden en heb’r tot ‘argumentum Deum’ omgedoopt. Of dat allemaal grammaticaal juist is weet ik niet.

Nov 2011-11-07
Inmiddels is er serieus onderzoek naar gedaan door Karel Smouter en er is gebleken dat er geen genezingen hebben plaatsgevonden. Lastig voor Trin en lastig voor Ouweneel die op zijn blog de zaak uit de doeken heeft gedaan maar zonder eerlijk te zeggen dat ze gewoon fout zaten. Op televisie bij Knevel deed hij dat ook niet. Daarmee wordt het gezicht van charismatische wereld nog meer beschadigd dan ze al was, naar mijn idee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten